fredag 6 november 2009

Galen målfest på El Madrigal

image

De 14000 som kom och tittade på Villareal-Lazio fick minsann underhållning värd entrépengen.

5-0 i helgen mot nykomlingarna Tenerife och 4-1 i kväll mot italienska huvudstadslaget Lazio, Villareal är inne i sin bästa period på väldigt länge.

Matchen i sig var minst sdagt händelserik och ett utdrag från matchen skulle inkludera tre straffar, två röda kort och ytterligare åtta gula. Villareal fick hål på gästerna redan i den andra minuten och när Lazios Roberto Baronio sedan visades ut endast två minuter senare insåg nog de flesta att skulle bli en lång kväll för Laziospelarna.

2-0 och 3-0 kom innan kvarten var spelad och matchen hade redan där tendenser till att urarta. I den 33.e minuten fick gästerna ett lillfinger att komma in i matchen när Fogia fick chansen från elva meter men det var uppenbarligen inte Lazios kväll.

En oavgjord andra halvlek (1-1) avslutade en galen match som framför allt Lazio är glada är över. Villareal tog iom segern på El Madrigal viktiga poängen i kampen bakom gruppledande Salzburg.