söndag 26 juli 2009

Trelleborg slog Göteborg

Fotboll, Allsvenskan, Trelleborg - Göteborg

Det tog bara en minut och 20 sekunder innan Göteborg tog ledningen i mtahcne. Göteborg bjöd på ett härligt anfall med många passningar inom laget. Stefan Selakovic spelade in bollen lågt i Trelleborgs straffområde, Gustav Svensson fick bollen med sig och från dålig vinkel skickade han bollen i krysset bakom Viktor Noring.

Efter det dominerade Göteborg matchen, och hade bud på flera mål. Trelleborg var utspelade under den första halvleken, och det var inte många som i halvtid trodde att hemmalaget skulle få med sig några poäng. Det tog hela 40 minuter innan hemmalaget hade sitt första skott på mål

I den andra halvleken kom Trelleborg ut som ett nytt lag. I den 51:a minuten kvitterade hemmalaget genom Andreas Drugge.

Marcus Pode fick tillbaka bollen på högersidan och slog ett inlägg som Erik Lund försökete rensa undan, Lund fick dock felträff och slog bollen rakt ut i straffområdet i mitten, precis utanför straffområdet stod Andreas Drugge och fick bollen mer eller mindre på sig, Drugge drog sedan till på halvvolley och dundrade in kvitteringen.

Sju minuter senare tog hemmalaget ledningen i matchen. Efter en snabb omställning gick bollen till Fredrik Jensen som spelade in en låg boll framför Göteborgs mål, där dök Andreas Wihlborg och stötte in 2-1.

Efter det tappade Göteborg sitt fina spel från den första halvleken. Hemmalaget kunde ganska enkelt försvara sig. Trelleborg tog tre viktiga poäng, medan Göteborg tappade serieledningen till Elfsborg.