måndag 31 augusti 2009

Alvaro Santos avgjorde för ÖIS

Örgryte tog en mycket viktigtseger i bottenstriden, när man på bortaplan besegrade Brommapojkarna.

Efter en avvaktande öppning tog ÖIS sakta men säkert över matchen i den första halvleken.
ÖIS skapade en hel del chanser, och BP-s målvakt gjorde ett par riktigt heta målchanser. Med två minuter kvar av den första halvleken tog ÖIS ledningen i matchen. En distansfrispark för ÖIS nickades upp i luften av Guterstam. Gustafsson vann därefter nickduellen mot en mycket passiv Guterstam. Nicken blev en fin framspelning till en fristående Allbäck som stötte in bollen i mål.

I den 58:e minuten kvitterade hammalaget. I andravågen efter ett fint BP-anfall ryckte sig Miiko Albornoz till vänster loss från två bevakare och kunde nere vid kortlinjen känsligt lätta in en bredsida på yta snett bakåt. Dit stormade Benyahia som distinkt satte en bredsida i bortre gaveln. Mycket snyggt mål.

I den andra halvleken bjöd lagen på slarvigt spel. BP skapade ett par farligheter, och den bästa chansen kom i den 70:e minuten. Pinones-Arce slog en boll som dök ner vid bortre stolpen där en påfallande omarkerad Miiko Albornoz nickade i marken och vidare utanför den öppna högerdelen av målet.

Med sex minuter kvar avgjorde inhopparen Alvaro Santos matchen, när han kraftfullt nickade in ett inlägg från vänstersidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar