måndag 14 september 2009

Målfest när Valencia vann

Valencia har fått en kanonstart i årets ligaspel.

Valencias bortaseger mot Valladolid imponerade. Det var som så många gånger förr superduon David Villa och namnen Silva, som avslutade anfallsattackerna. Silva hittade nätet redan efter tio minuter och efter att hemmalaget kvitterat, rullade det målmässigt  på i ett behagligt tempo för ett av Spaniens mest pressade lag ekonomiskt. Varje seger man kan ordna är guld värd, mot bakgrunden att Villa och Silva kan säljas för att rädda klubbens ekonomi. Flyfotade Villa svarade för två mål när Valencia till slut vann med 4-2.

Det var smått parodisk fotboll mellan Villareal och Mallorca, med anledning av en vattenskadad plan. Men två mål blev det trots allt. Ett till vardera lag; Guiseppe Rossi 1-0 för hemmalaget och kvittering genom Mallorcas Valero Iglesias.

I den sena, tillika avslutade matchen, i den andra omgången vann Athletic Bilbao borta mot Xerex med matchens enda mål, ett självmål av David Prieto efter en dryg halvtimme. Också i denna tillställning blev spelet chansartat på grund av ösregn. Mest minnesvärda var när Xerex Jesus Mendoza fick rött kort, efter en ful vänsterspark på en Bilbaospelares i full fart. Det var inte det minsta snyggt!

Källa:sportal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar