söndag 25 oktober 2009

City tappade ledning

Manchester City ledde med 2-0, men Fulham knep en poäng via 2-image2.

Samtliga mål i matchen kom i ett fönster på en kvart i den andra halvleken. Det från i somras så omsusade nyförvärvet Juleon Lescott satte 1-0 till City i 54:e minuten och sex minuter senare ökade Martin Petrov på ledningen.

Det var Emmanuel Adebayor som sköt ett skott i förspelet till Lescotts balja, men det var så löst att Juleon beslöt sig för att hjälpa bollen på traven över mållinjen. Petrovs mål var ett skruvat skott från höger förbi Mark Schwarzer i Fulhams mål.

Att Damien Duff och Clint Dempsey hämtade ikapp underläget för gästerna med varsitt mål kort därefter, var inte det värsta. Fulham kunde nämligen ha vunnit, då Bobby Zamora var nära att göra vändningen total när han frestade City-målvakten Sha Given till en kvalificerad räddning i slutet av tillställningen.