fredag 23 oktober 2009

Holmström glänser - Detroit trevar

Tomas Holmström är en av få spelare som visatimage framfötterna i årets Detroit Red Wings - ny förlust inatt.

Detroit Red Wings har inte inlett årets säsong särskilt övertygande och åkte inatt på ytterligare en förlust. Och den enda spelaren som tycks övertyga match efter match är svenske Tomas Holmström.

Centern noterades för ytterligare ett mål i natt och har nu gjort fem mål på de inledande åtta matcherna. I Jobing.com Arena i Phoenix så inledde hemmalagets Matthew Lombardi målskyttet i power play i den första perioden.

Tomas Holmström kvitterade innan den första periodpausen, också det i power play, på pass från Pavel Datsyuk och Henrik Zetterberg.

Brett Lebda gav också gästerna Red Wings ledningen i den andra perioden, men efter mål av Petr Prucha i den tredje perioden och avgörande från Adrian Aucoin i förlängningen så kunde Phoenix vinna med 3-2.

Källa:Sportal