söndag 30 augusti 2009

Arsenals Diaby avgjorde för fel lag

Fotboll, Premier League, Manchester United v Arsenal

Arsenals Diaby blev killen som avgjorde matchen mot Manchester Utd, men problemet var att han gjorde självmål. Halvlekens ända mål kom i den 39:e minuten.

Andrey Arshavin fick bollen på offensiv planhalva. Han avancerade mot Vidic, som valde att inte sätta press på Arshavin. Det hela slutade med att Arshavin dunkade bollen i krysset.

Arsenals gick till pausvilan med ledning.

I den andra halvleken började Arsenal bäst, och Arshavin var nära att öka på till 0-2, men Foster i hemmamålet gjorde en kanon räddning.

I den 58:e minuten var Rooney på väg igenom, men Almunia kom fel ut, och rev ned Rooney. Domaren blåste för straff, och Rooney slog säkert in straffen.

Fem minuter senare fick hemmalaget en frispark. Frisparken lyftes in i straffområdet, där Diaby nickade bollen i eget mål.

Efter det hade Arsenal svårt att skapa klara målchanser, och hemmalaget försvarade sig bra, och höll undan till en seger.