söndag 30 augusti 2009

Real vann utan att imponera

Fotboll, La Liga, Real Madrid - Deportivi la Coruna

Real Madrid besegrade Deportivo på hemmaplan. Real Madrid började matchen bäst, och i den 26:e minuten tog man ledningen i matchen. Benzema sköt i stolpen, och på returen slog Raúl in ledningsmålet. Sju minuter senare kvitterade Deportivo. Real försvaret missade markering på Riki som slog in kvitteringen. I den 35:e minuten återtog Real ledningen, när nyförvärvet Ronaldo slog in en straff.

Innan halvleken var över lyckades Deportivo kvittera på nytt, och det genom Valerón. I inledningen av den andra halvleken hade Valerón ett bra läge att ge Deportivo ledningen, men han missade öppet mål.

I den 60:e minuten dundrade Lass in 3-2 för Real Madrid. Efter det hade Real bra kontroll på matchen, och var nära att utöka sin ledning. Både Kaká och Ronaldo hade lägen, men matchen slutade 3-2.