måndag 17 augusti 2009

HTC släpper ny mediavärsting

htcleo

Bakom arbetsnamnet Leo döljer sig troligen en telefon som ska efterträda Touch HD och kunna mäta sig med konkurrenternas mest kraftfulla mobiler.

HTC Touch HD är HTC:s mest media inriktade mobil och utmärker sig bland annat genom en stor skärm. Nu verkar HTC vara nära en lansering av en liknande mobil med kraftigare processor och större skärm. Upplösning ska vara den samma men storleken på skärmen ökas till hela 4,3 tum, enligt webbplatsen Ai.rs. Det ska röra sig om en kapacitiv pekskärm.
Själva telefonen blir då också något större och HTC Leo uppges ha måtten 121x67x11 millimeter. Det kan jämföras med Touch HD som med dimensionerna 115x62,8x12 millimeter hör till de största telefonmodellerna på marknaden.
En annan nyhet kommer att vara dold i telefonens inre. Leo ska vara försedd med en särskilt kraftfulll 1 GHz Snapdragon-processor.
På baksidan ska av telefonen ska det finnas en 5 megapixel kamera och nu ska HTC ha sett till att det också finns någon typ av fotolampa eller blixt, vilket var en märklig brist hos en media inriktad mobil som Touch HD.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar