söndag 16 augusti 2009

Oavgjort på Grimsta

Brommapojkarna och Trelleborg spelade tidigare idag 2-2 på Grimsta.

I den 5:e minuten skapade Trelleborg första farlighet i matchen. Marcus Pode fick Jon Perssons skottretur till sig mitt inne i straffområdet men hans avslut gick tätt utanför den vänstra stolpen. Annars var det hemmalaget som öppnade matchen piggast. Mitt i hemmapressen tog Trelleborg ledningen i matchen. Andreas Wihlborg sköt från distans där bollen studsade precis framför Nordfeldt som inte kunde hålla skottet som gick in vid den vänstra stolen. Hemmalaget kom dock tillbaka och kvitterade i den 28:e minuten. Olof Gutestam slog till efter en bra slagen hörna. Efter det skapade båda lagen ett par bra chanser. I den 34:e minuten nickade Kristian Haynes ett djupt slaget inlägg från Melander någon meter utanför den vänstra stolpen. Fyra minuter senare blev det farligt när hemmaspelaren Imad Chadech sköt. Bollen tog på en Trelleborg spelare, och höll på att ställa Persson i målet, som i sista stund fick fingrarna på bollen.

Med tre minuter kvar av den första halvleken återtog Trelleborg ledningen i matchen. Andreas Drugge fick helt omarkerad hoppa upp på Mikael Bengtssons vänsterinlägg och nickade in ledningsmålet till vänster om en chanslös Nordfeldt.

1-2 i halvtid var inte rättvist sett till matchbilden, då hemmalaget hade mest boll.

Hemmalaget började även den andra halvleken på ett bra sätt. Fem minuter in i den andra halvleken ville hemmaspelarna ha straff när bollen tog på en försvarare, men domaren valde att fria. I den 70:e minuten fick Miiko Albornozs ett bra läge, men Fredrik Persson gjorde en fin räddning. Minuten senare blev Marcus Pode utvisad för Trelleborg, efter en privat uppgörelse med Miiko Albornoz.

Efter det jagade hemmalaget en kvittering. I den 80:e minuten fick Brommapojkarna en hörna. Bollen nickades bort, men nådde fram till Pär Asp. Asp placerade sedan bollen via stolpen och in i mål.

Båda lagen var sedan nöjda med 2-2, och det blev även slutresultatet i matchen.