söndag 16 augusti 2009

Wigan skrällde mot Villa

Wigan stod för gårdagens skräll i Premier L. Laget besegrade Aston Villa på bortaplan med 2-0.

Roberto Martinez start i Wigan blev väldigt lyckad. Laget skrällde i premiären genom att besegra Aston Villa på bortaplan med 2-0. Hugo Rodallega och Jason Koumas gjorde målen för Wigan.

Ledningsmålet var ett riktig drömmål från Rodallega och kom i den 30:e minuten. Han fick på en kanonträff som seglade in bakom Villas målvakt Brad Friedel.

Hemmalaget satsade allt på en kvittering i inledningen av den andra halvleken, men mitt i pressen kom kallduschen för Villa. Wigan startade en kontring som Jason Koumas avslutade på bästa vis genom att göra 2-0 i den 56:e minuten.

Aston Villa hade fortfarande gott om tid på sig att få med sig en poäng från premiären och valde att göra flera byten. Men det hjälpte inte mot ett välorganiserat Wigan som fick med sig tre pinnar från Villa Park.