Sarajevo slog ut Helsingborg

Sarajevospelare

Helsingborg hade med sig 2-1 från hemmaplan mot Sarajevo. Ikväll
väntade returen i Sarajevo. Redan i den 2:a minuten gav Rasmus
Jönsson Helsingborg ledningen. Adama Tamboura slog ett inlägg från vänster. Rasmus Jönsson mötte i straffområdet och tryckte in ledningsmålet. I den 38:e minuten kvitterade Sarajevo. Efter en hörna kom bollen till Hadzic som dundrade in kvitteringen.

Helsingborg var något bättre i den första halvleken, och var det laget som skapade flest chanser i den första halvleken. 1-1 var dock resultatet efter första 45 minuterna.

Helsingborg bytte i halvtid ut Rasmus Jönsson och inkom May Mahlangu. I den 55:e minuten var det nära att Sarejevo tog ledningen efter en hörna, men skottet gick strax över.

Sarajevo tog över spelet något i den andra halvleken. I den 78:e minuten missade Helsingborg att rensa ett inlägg, och Avdic kunde trycka in bollen i mål.

Matchen gick sedan till straffar, efter en mållös förläggning.

I straffläggningen satte Sarajevo alla sina straffar, medan Helsingborg missade sin andra. Marcus Nilsson sköt rakt på målvakten.

Där med blev Helsingborg utslagna, och det är bara Elfsborg av svenskalag som är kvar ute i Europa.