lördag 12 september 2009

Säker seger för Liverpool

Fotboll, Premier League, Liverpool v Blackburn

Liverpool gjorde processen kort med Burnley på hemmaplan. Liverpool vann med klara 3-0 efter tre mål av israelen Benayoun. Första målet för dagen kom i den 27:e minuten. En boll från Johnson nådde fram till Benayoun, som vände bort sin försvarare och lättade bollen i mål med en yttersida.

Med fyra minuter kvar av den första halvleken ökade Kuyt på till 2-0. På en målvaktsretur höll sig Kuyt fram och petade in 2-0.

Liverpool var klart det bättre laget under den första halvleken och laget hade bud på fler mål.

I den 61:a minuten gjorde Liverpool 3-0. Ferrard fick bollen av Torres, och spelade fram Benayoun som rullade in trean i öppen mål.

Med åtta minuter kvar gjorde Benayoun sitt tredje och Liverpools fjärde mål i matchen.

Rafael Benítez kan nu ta med sig en hel del positivt in till Champions Leaguepremiären på onsdag.