tisdag 20 oktober 2009

Åttonde CL-matchen raka utan seger för Inter

Efter helgens 5-0-uppvisning i Genua svek Mourinhos lag åter i Champions. Bedrövlig förstahalvlek av hemmalaget.image

I slutminuterna av kvällens match på San Siro tog José Mourinho in Marco Materazzi - som anfallare! Att den långe mittbacken kan vara ett farligt anfallsvapen vet vi sedan tidigare, men när han förväntas krafsa kastanjerna ur elden för ett så stjärnspäckat lag som Inter m/09 så är det någonting som inte stämmer.
Det kunde publiken konstatera med egna ögon ikväll, speciellt under en första halvlek som Inter i praktiken skänkte bort. Fullt naturligt tog också ukrainarna ledningen två gånger: redan i femte minuten genom Mikhalik och strax före paus på självmål av Lúcio sedan Stankovic kvitterat strax innan.
Efter paus var Inter mer koncentrerat och ambitiöst, men laget ser fortfarande otympligt och osäkert ut i internationella matcher. Samuels kvittering direkt efter pausen var logisk, men sedan tog det stopp. Olycksfågeln nummer ett blev Suazo, som i den 86:e minuten missade från 4-5 meter och sedan - i den fjärde tilläggsminuten - gjorde ett mål som domaren korrekt dömde bort för offside.
Mourinho är allt mindre Special One i Europa, men den här gången räddades han av Rubin Kazans sensationella seger på Camp Nou, som komprimerar tabellen ytterligare.

Källa:Sportal