lördag 17 september 2011

Nytt ras för Arsenal

Arsenal åkte på en ny förlust när laget föll på bortaplan mot Blackburn. Det blev en fullständigt galen match.

Gervino gav Arsenal ledningen efter tio minutersspel. Yakubu kvitterade för hemmalaget och när det kändes som att hemmalaget skulle börja ta över matchen, då tog Arsenal ledningen på nytt. Efter det hade gästerna flera chanser att öka på till 3-1, men lyckades inte det med.

Istället kvitterade hemmalaget i början på den andra halvleken. Martin Olsson byttes in i den andra halvleken och han fixade en hörna som styrde in i det egna målet av Yakubu.

Arsenal lyfte upp spelet i jakten på en kvittering. Istället avgjorde hemmalaget matchen genom en kontring från Olssons sida. Han kom loss och spelade bollen in i straffområdet, där en Arsenal spelare styrde bollen i eget mål.

Arsenal reducerade fram till 3-4 men närmare än så kom man inte.