söndag 2 augusti 2009

Stor förlust för Liverpool

Inget jubel för Liverpool ikväll

Liverpool förlorade kvällens match mot Espanyol. Det var främst Liverpools dåliga försvarsspel som bäddade för förlusten. Vid samtliga mål var det försvaret som gick bort sig. P
Den första halvleken var chansfattig historia. Lagen tog ut varandra på mitten, och det blev en del tuffa tag. I den 19:e minuten lurade Luis Garcia tre Liverpool försvarare och rullade bollen förbi Raina.
Liverpool skapade inte speciellt mycket framåt. Närmast mål var Steven Gerrard som i den 28:e minuten träffade stolpen, med en fin slagen frispark.
Espanyol hade en boll till i nätet, men det målet bortdömmdes korrekt för offside.
I inledningen av den andra halvleken tog Liverpool över matchen, och pressade för en kvittering.
I den 54:e minuten fick Fernando Torres ett bra läge, men han sköt över.
Mitt i Liverpools press kontrade Espanyol.
I den 63:e minuten gjorde Liverpool försvaret bort sig, när man misslyckades ställa Ben Sahar offside. Sahat placerade sedan säkert bollen mellan benen på Raina.
Under den andra halvleken bytte båda lagen ut en hel del spelare. Liverpool spelade nästan med en helt ny startelva.
Efter Espanyols 2-0-målet lyckades inte Liverpool skapa några reducerings lägen. Med fyra minuter kvar bjöd Livrpool försvaret på nästa läge. Ben Sahar tackade och tog emot. Två minuter senare var Sahar nära ett göra sitt tredje mål i matchen, men bollen räddades av försvaret på mållinjen. Matchen slutade där med 3-0.