tisdag 25 augusti 2009

Storseger för Trelleborg

Trelleborg tog en övertygande seger över Halmstad med hela 4-0 efter att ha avgjort matchen i den första halvleken där man seglade upp i en 3-0-ledning. Fredrik Jensen var mycket lyckosam mot långsamt HBK-försvar och gjorde två av de tre målen i första halvleken. Tränare Janne Andersson stuvade om rejält i laget inför den andra halvleken med två byten och det gav viss effekt till bortalaget som spelade upp sig men hade fortsatt svårt att skapa något framåt. I den 65:e minuten avgjorde Andreas Wihlborg friställd av i kväll mycket duktige Andreas Drugge och matchen var vunnen. HBK får åka hem och träna försvarsspel medan TFF går upp på en åttonde plats i tabellen med gott självförtroende efter en perfekt genomförd fotbollsmatch.