tisdag 25 augusti 2009

Tung förlust för Hammarby

Matchen på Strömvallen hade två ansikten. Ett blekt Hammarby i första medan man i andra skapade massvis med chanser som borde gett utdelning. Men Gefle plockade hem samtliga poäng efter ett olyckligt självmål.

I den 15:e minuten föll målet som avgjorde hela matchen. Jonas Lantto gjorde en aning turligt bort Christian Traoré på mittplan och kunde efter det fortsätta att avancera. Han spelade ut bollen till vänster där Alexander Gerndt direkt slog ett lågt inlägg. Bollen gick mot en gråzon mellan Rami Shaaban och Igor Armas och den senare bestämde sig för att lägga ett ben emellan. Olyckligt lurade han Hammarbymålvakten och bollen gick i fel mål.

Gefle lyckades på nåt sätt reda ut den här stormen som blåste upp i andra halvlek. Hammarby kom ut som ett nytt lag och skapade en lång rad med farliga målchanser och det måste kännas tungt efter en sån här match. Haris Laitinen har bra fart under fötterna men lite för snäll i avslutningslägena samtidigt som Mattias Hugosson gör flera fina räddningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar