torsdag 1 oktober 2009

Förlust för Villarea

Villareal fortsätter att kravla längst havsbotten.

Villareal ansågs inför säsongen ha möjligheter att skrälla både i ligan och i Europa, men bottenprestationerna har avlöst varandra på sistone och i kväll kom ytterligare en.

Österrikarna formligen flög fram till en början på Red Bull Arena och den ledning man tog genom ett "lycka till-skott" från Marco Janko var klart välförtjänt.

Målet kom i mitten av den första halvleken och tycktes väcka de dittills sömniga spanjorerna som avslutade halvleken bättre än Salzburg hade inlett den.

Hemmalagets ledning lyckades dock inte Villareal göra något åt och i den andra halvleken föll man tillbaka i gamla synder.

Laget blottade sig gång på gång för farligheter och av det försvar som Pellegrini noggrant formerade i fjol fanns inte mycket kvar.

På slutet agerade den gula ubåten som det vrak laget för närvarande är och Somen Tchoyi kunde enkelt skjuta slutresultatet till 2-0.