torsdag 1 oktober 2009

Två mål av Berg

Efter en tung period verkar Marcus Berg ha vaknat igen. Svensken gjorde två mål när Hamburg slog Hapoel Tel Aviv med 4-2.Fotboll, Kval till Europa League, Hamburger SV-Rande

Det dröjde inte mer än fyra minuter innan Marcus Berg slog till på HSH Nordbank Arena. Svensken fick boll till höger i straffområdet, avancerade några steg och tryckte sedan in bollen stenhårt i det bortre hörnet. Knappt tio minuter senare utökade svensken sin målskörd.

På ett inlägg från vänster nickade Berg in 2-0 till Hamburg via ribban. Itay Shechter reducerade sedan för Hapoel Tel Aviv, men bara minuter senare utökade Eljero Elia till 3-1.

Tel Aviv fick sedan lite kontakt med Hamburg när Samuel Yeboah reducerade till 2-3 med halvtimmen kvar att spela. Ze Roberto, som varit suverän i inledningen av den här säsongen, fastställde sedan slutresultatet 4-2 till Hamburg.

Källa:eurosport