onsdag 4 november 2009

Bara oavgjort för Barcelona

Rubin Kazan fortsätter att gäcka storlagen i Champions League-grupp F. Barcelonas onsdagsbesök i den ryska vinterkylan slutade med en poäng efter 0-0. Bästa chansen att avgöra hade Zlatan Ibrahimovic med en stolpträff.image

Redan i tredje minuten fick ”Ibra” det läge som skulle visa sig bli matchens bästa. Svensken frispelades av anfallskollegan Lionel Messi och skickade bollen förbi hemmalagets målvakt - men också rakt i stolpen. Närmare än så kom man sedan inte.

Istället var det Rubin Kazan som skapade de bästa chanserna. Hemmalaget låg ständigt på lur för att kontra och fick på slutet två gyllene chanser genom inhopparen Aleksandr Bukharov. Men vid båda frilägena stod en dålig mottagning samt målvakten Victor Valdés i vägen.

Barcelona näst bästa chans fick Andrés Iniesta som gavs öppet läge efter en läcker frisparksvariant. Men målvakten Sergej Ryzhikov fick ut en hand och stoppade bollen. Ryshikov var matchens absoluta gigant och fick agera ofta för ett tillbakapressat Rubin Kazan.

Barcelona har nu fem poäng efter fyra gruppmatcher, och kan bli passerat av antingen Inter eller Dynamo Kiev vid seger för något av lagen i kvällens omgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar