söndag 13 september 2009

Hannes Stiller tvåmålsskytt på nytt

Fotboll, Allsvenskan, Gefle - Göteborg

För andra matchen i rad blev Hannes Stiller tvåmålskytt för Göteborg. Topplaget besegrade Gefle på bortaplan tidigare idag. I den 29:e minuten nickades Stiller in ettan, efter en markeringsmiss av Olof Mård. Den första halvleken bjöd annars på ganska dåligt spel. Hemmalaget spelade bra, men hade svårt att skapa något framåt. Göteborg visade att man är topplag, då man satte sina läge.

Två minuter in i den andra halvleken ökade Gustav Svensson på till 0-2. En hörna nickades bort rakt till Svensson, som lossade den stora kanonen från 25-meter.

I den 51:a minuten presenterade sig Stiller på nytt med sitt andra mål för dagen. Återigen kom målet efter en hörna, där Stiller nickade in trean för Göteborg.

Göteborg kontrollerade sedan händelserna, och tog med sig tre viktiga poäng hem till Göteborg. I och med segern gick Göteborg upp i en tillfällig serieledning.