söndag 13 september 2009

Viktig seger för Sarajevo

Sarajevo besegrade Laktaši efter landslagsuppehållet och tog 3 viktiga pinnar.
Sarajevo spelade totalt ut Laktaši, de hade bara ett skott på mål hela matchen vilket de gjorde mål på i den 90 minuten. Ända från när domaren blåste i gång matchen spelade Sarajevo offensivt och satte stor press på motståndarna vilket gjorde att man ledde med 2-0 redan efter 20 minuters spel. Ihtijarević gjorde det första målet efter en hörna i den 7 minuten och den andra målet gjorde Muminović. Pilska assisterade till båda målen.
Detta var första gången denna säsong som Sarajevo inte började en match på ett dåligt sätt. Sarajevo hade kunnat göra ännu mer mål men som vanligt utnyttjade inte anfallarna lägena.
I den andra halvleken spelade Sarajevo mindre offensivt än i den första halvleken. Alen Škoro som blev inbytt behövde bara ca 1 minut på sig att göra mål, 3-0 till Sarajevo. I de sista matchminuterna gjorde släppte Sarajevo in ett mål och matchen slutade 3-1.