söndag 13 september 2009

Manchester Utd vände och vann

Fotboll, Premier League, Tottenham v Manchester United

Tottenhams segersvit på fyra raka matcher blev idag bruten. Manchester Utd vände underläge 0-1 till seger 3-1. Tottenham fick dock drömstart på hemmplan. Efter ungefär en minuts spel nickade Peter Crouch ner bollen till Jermaine Defoe som cykelsparkade in 1-0 för Tottenham.

Men United repade sig. Ryan Giggs kvitterade genom att skruva in en frispark i 25:e minuten och en dryg kvart senare gjorde Anderson 2-1 på ett tungt skott.

Med drygt en halvtimme kvar visades Paul Scholes ut efter att ha fått sitt andra gula kort men det hindrade inte United att göra 3-1. Wayne Rooney var stark när han höll undan för två försvarare och kunde sätta trean bakom Cudicini i Tottenhams mål.

I och med segern klev laget upp på andra plats i tabellen, tre poäng bakom ledande Chelsea.