torsdag 24 september 2009

Ny seger för Malmö

Malmö FF visar fortsatt stabilitet och form i och med tredje segern i följd. Komfortabel och överlägsen ohotad seger för Malmö som redan i paus ledde med 2-0 av Edward Ofere. Ett för dagen dåligt Gefle hade inte haft ett enda avslut i första halvlek och kommer fram till ett fåtal i den andra men endast ett på mål.

Malmö ledde med 2-0, efter den första halvleken. I den 29:e minuten gjorde Edward Ofere ettan. Molins spelaDe in bollen diagonalt till Ofere som avancerade och från cirka 30 meter sköt ett lågt skott som fick en märklig träff och satt invid höger stolpe.

Fyra minuter senare ökade samme Ofere på till 2-0. Larsson flippade okontrollerat med sig bollen till höger i straffområdet och spelade in den parallellt med mållinjen. Vid vänster stolpe lättade Ofere in sitt och Malmös andar mål för kvällen.

Malmö kontrollerade matchen i den andra halvleken och i den 59:e minuten fastställde Daniel Larsson slutresultatet.