fredag 16 oktober 2009

WINDOWS MOBILE 6.5 FÖR HTC TOUCH PRO2 OCH SNAP

Nu kommer de första uppdateringar till Windows Mobile 6.5 för några av de modeller som funnits ute på marknaden en tid.

Redan vid lanseringen vid Mobile World-mässan lovade HTC att Touch Pro2 skulle kunna uppdateras till den kommande versionen av Windows Mobile. När HTC Snap började säljas under sommaren gällde samma förbehåll för den.image
Nu finns uppdateringar att ladda ner från HTC:s webbplats som ger den senaste versionen av Windows Mobile, eller Windows Phone som Microsoft numera föredrar att man kallar systemet.
Den nya versionen kommer att innebära störst skillnad för användare av pekskärmsmobiler som Touch Pro2. Ny utformning av startskärmen och idag-vyn samt större och mer fingervänliga menyer när man går in de olika applikationerna. HTC har i och för sig redan förändrat användarupplevelsen i den här riktningen med hjälp av sitt TouchFLO-gränssnitt, men i Windows Mobile 6.5 är förändringarna mera genomgående och konsekventa.
Även för mobiler utan pekskärm, som HTC Snap, finns en del nyheter. Outlook-applikationen har förändrats så att man kan se inkommande och utgående mejl i form av trådade konversationer och man får tillgång till Microsofts backup-tjänst MyPhone och programbutiken Marketplace.


Uppgraderingen för Touch Pro2 finns här:
http://www.htc.com/se/SupportViewNews.aspx?dl_id=703&news_id=286
Uppgraderingen för Snap finns här:
http://www.htc.com/se/SupportViewNews.aspx?dl_id=712&news_id=295

Källa:mobil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar