söndag 20 september 2009

Torres sänkte West Ham

Fernando Torres räddade igår tre poäng åt Liverpool när han nickade in 3-2 mot West Ham efter att Liverpool tappat ledningen i matchen två gånger.

Torres gjorde sitt andra mål i matchen när han nickade in ett inLiverpoollägg från Ryan Babel i den 75:e minuten. Dessförinnan hade spanjoren gett Liverpool ledningen med 1-0 i den 20:e minuten efter kamp i straffområdet mot Matthew Upson som efter närkontakt med Torres tvingades byta.

West Ham kvitterade sedan efter att man fått en straff som Alessandro Diamanti satte i mål bakom Reina i Liverpools mål. På reprisbilderna ser det dock ut som att Diamanti, som halkade precis innan han slog straffen, kan ha träffat bollen två gånger - något som i så fall skulle ha gjort målet ogiltigt.

Liverpool tog sedan ledningen igen genom Dirk Kuyt innan Carlton Cole kunde kvittera till 2-2 precis innan halvtid.

Liverpool såg emellanåt lite svajigt ut i defensiven men kunde alltså till slut åka hem med tre poäng i bagaget efter att Torres ordant 3-2.