lördag 31 oktober 2009

Chelsea fortsätter vinnartåget

Chelsea fortsätter att plocka trepoängare i Premier League. I dag blev inget undantag och Londonlaget kunde enkelt avfärda Bolton.

Fotboll, Premier League, Chelsea - Tottenham

Chelsea fortsätter att rada upp segrar i Premier League. I dag lyckades Blues vinna på Reebok Stadium mot Bolton med 4-0. Johan Elmander fick göra sin första start i Boltontröjan på mycket länge och hade ett farligt läge i första halvlek när svensken sköt ett skott precis över. Precis i slutskedet av första halvlek gick Didier Drogba omkull och domaren signalerade för straff.  Frank Lampard gjorde som han brukade – och placerade in 1-0 till Chelsea.

Portugisen Deco ökade sedan på till 2-0. Deco, som fick bollen i straffområdet och vände bort en försvarare och, avslutade med vänsterfoten. Zat Knight gjorde självmål i matchminut 82 och Didier Drogba avslutade målskyttet med sitt 4-0-mål i slutskedet av matchen.

Källa:sportal