lördag 31 oktober 2009

Storstryk för Canucks - släppte in sju raka

Svensklaget Vancouver åkte på en rejäl smäll borta mot Anaheim i NHL-ishockeyn natten till lördagen. Trots ledning med 2-0 föll Canucks efter att laget släppt in sju (!) raka mål.image

Vancouver startade bäst och hade efter fem minuter av den första perioden tagit en 2-0-ledning. Trots den fina öppningen fick Vancouver till slut se sig besegrade med hela 2-7.

Dallas-svensken Fabian Brunnström gjorde sitt första mål för säsongen när han, till hemmapublikens stora förtjusning, utjämnade matchen mot Florida till 5-5 tre minuter in i den sista perioden. Brunnström noterades även för en assist, men Dallas förlorade matchen med 5-6 efter ett straffavgörande.

Henrik Lundqvist motade 29 skott men fick ändå se sitt New York Rangers kapitulera borta mot Minnesota med 2-3.

Samuel Påhlsson spelade fram till Columbus 3-1-mål hemma mot Pittsburgh men tvingades, även han, bokföra en uddamålsförlust efter att fjolårets Stanley cup-mästare vunnit med 4-3 på straffar.