lördag 31 oktober 2009

Higuains dubbelsalva frälste ansatt Pellegrini

image

Real Madrids hårt ansatte tränare Manuel Pellegirni kan pusta ut. Efter veckans cupdebakel mot division tre-laget Alcoron var en vinst hemma mot Getafe ett måste. Gonzalo Higuain hörsammade sin tränares böner och avgjorde mötet med en mäktig dubbelsalva.

Under loppet av tre minuter säkrade Reals argentinske anfallsess Gonzalo Higuain den ack så välbehövliga segern hemma mot Getafe. Med respektive fot skickade han in ettan och tvåan i den 53:e- och 56:e minuten, och Real hakade därmed på Barcelona i toppen av tabellen.

Men det började illa för hemmalaget. Redan i den 28:e minuten visades mittbacken Raul Albiol ut under en period då Gefate spelade med fantasi och finess, och då var det inte mycket som talade för Real.

I den skadade superstjärnan Cristiano Ronaldos frånvaro fick Higuain chansen från start - och som han tog den. Lagets främste målskytt från den förra säsongen var den stora skillnaden när spelare som Karim Benzema och Kaká misslyckades med att lyfta Real.

Presidenten Florentino Perez storbygge ligger nu blott tre poäng efter serieledande Barcelona, som under lördagskvällen tar sig an Osasuna.

Källa:eurosport

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar