lördag 31 oktober 2009

Nattsvart för Liverpool

image

Fulham vann mot ett Liverpool som blandar och ger.

Går det att vinna en fotbollsmatch om man inte håller sig på planen? Liverpool vann mot Manchester United förra helgen mycket tack vare en gedigen laginsats och en het Fernando Torres.

Mot Fulham på Craven Cottage under lördagens eftermiddag var Torres på tok för ensam. Både bildligt och bokstavligen. I ett kritiskt skede av matchen blev nämligen båda hans lagkamrater Philipp Degen och Jamie Carragher utvisade.

Bobby Zamora gav hemmalaget ledningen i mitten på den första halvleken på lagets första riktigt målchans att tala om, men Torres utjämnade bara minuter före pausvilan, vilket var hans tionde ligamål denna säsong.

I den andra halvleken återtog Fulham ledningen genom norrmannen Erik Nevland och Liverpool fick på nytt jobba i uppförsbacke. Ett motlut som blev dem övermäktigt då Degen och Carragher fick lämna planen utvisade, i 79:e respektive 82:a minuten. Clint Dempsey fastställde slutresultatet till 3-1 därefter, vilket också var fullbordandet av en skrämmande dålig insats från Liverpools sida.

Källa:Sportal